Fysioterapeuter hos Aarhus Rygklinik

Rygspecialister i Århus

Bestil tid til en konsultation, og læs mere om vores rygspecialister herunder.

Fysioterapeuterne hos Århus Rygklinik har gennem mange år videreuddannet sig og fulgt med i ny viden og forskning om rygsmerter og nakkeproblemer samt andre led- og muskelproblemer, hvilket har gjort dem i stand til at opnå status som Specialister i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Danske Fysioterapeuter.

Vores vision er at give dig den ypperste faglige kvalitet, service og omsorg.

Du møder derfor et team af fysioterapeuter med opdateret ekspertviden, praktisk erfaring og vilje til at hjælpe dig med dit problem.

Med baggrund i vores systematiske arbejdsmetode, kan vi hurtigt vurdere, om den fysioterapi, vi tilbyder, er det rigtige for dig og dit problem, eller om du skal videre til f.eks. operation eller speciallæge.

Fysioterapeut Mathias Holmquist

Autoriseret fysioterapeut, Speciale i ryggen og genoptræning, højeste niveau i Mckenzie-metoden (Dip.MDT)

Rygspecialist og genoptræning

  • Uddannet fysioterapeut ved VIA University College Aarhus
  • Diplomuddannet i Mekanisk Diagnostik og Terapi (McKenzie-metoden) fra Dundee University og St. Davids Sports and Spine clinic, Austin, Texas
  • Akupunkturkurser fra Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi
  • Ryg og nakkeskader
  • Træningsoptimering
  • Sportsskader

Mathias Holmquist har gennemført en 5 årig efteruddannelse indenfor muskel-skeletskader og genoptræning, og har de seneste 10 år arbejdet med området. Det giver et godt grundlag til at finde løsninger til dit problem, uanset om det stammer fra muskler, sener eller led.
Der vil være fokus på at reducere dit problem og sørge for, at du får de rette informationer og praktiske redskaber til at forebygge, at det kommer igen.

Fysioterapeut Lene Skytte

Autoriseret fysioterapeut, Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Danske Fysioterapeuter, Dip. MDT.

Uddannelse

  • Autoriseret fysioterapeut 1988, Århus, Danmark
  • Diploma eksamen i McKenzie, Dip MDT, New Zealand 1994
  • Sundhedsvidenskabelig suppleringsuddannelse, Århus universitet 1997
  • Specialist i Muskoloskeletal Fysioterapi 2005

Lenes Skyttes primære fokus har gennem de sidste 20 år været på optimering af diagnostik og håndtering af problemer i rygsøjlen, f.eks. diskusprolaps. Hendes kliniske arbejde med ryggen har ført til at Danske Fysioterapeuter tildelte hende titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi.

Udover sit arbejde med patienter har Lene Skytte siden 1995 undervist på videreuddannelsen for danske fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i Mckenzie-metoden, diagnostik og behandling af rygsøjleproblematikker.

Forskningsmæssigt har Lene deltaget i adskillige studier af ryggen og har selv været den primære forsker i et studie til afklaring af diskusprolaps-patienters prognoser på Århus Universitets hospital.

Hendes arbejde på rygområdet blev i 1999 anerkendt af manuelle læger og fysioterapeuter i Skandinavien, da hun fik tildelt ”Nordic Spine Award”.
Lene Skytte har organisatorisk deltaget i flere tværfaglige, udvalg som arbejder med rygforløb og genoptræning af rygproblemer.