Nakke & hovedpine

v./ aut. fysioterapeut

8 x superviseret træning
998 kr.
Tilskud Danmark 472 kr.

Tlf. 86 22 22 10
info@aarhusrygklinik.dk

Et Nakke-Hovedpinehold hvor der er plads til alle niveauer

Nakke & hovedpine hold

Nakke & hovedpineholdet er for dig, som har ondt i øvre ryg, nakken, spændingshovedpine, skuldrene eller ønsker at forebygge smerter fra disse områder. 

På Nakke & hovedpine-holdet benytter vi specifik træning som et redskab til at mindske smerter, forbedre styrke og bevægelighed.

Igennem hele forløbet er du fulgt af en autoriseret fysioterapeut, der vil planlægge og supervisere din træning og give dig de rigtige øvelser.

Har du udiagnosticerede smerter, anbefaler vi, at du får en undersøgelse inden opstart på holdet

Motion som medicin

På Nakke & hovedpine holdet udnytter vi, at vores bevægeapparat er skabt til bevægelse. Ved at få regelmæssig træning af muskler og ledstrukturer kan vi forbedre styrken og smidigheden omkring skuldre og nakken. 

Forskning har vist at regelmæssig træning i mange sammenhænge kan virke smertedæmpende og forberede kompetencerne i dine skuldre og nakke så de bedre kan klare hverdagens belastninger.  

Rygholdet er ligeledes en god anledning til at lære nye øvelser, som du selv kan bruge fremover. 

Efter hvert hold er der mulighed for at snakke med fysioterapeuten.

Brug træning til at afhjælpe smerter og forbedre din funktion

Det siger deltagerne

“Af både Katrine og Mathias blev jeg fra begyndelsen mødt med professionalisme og en indlevelse i de udfordringer, som mine nakke og skulderproblemer volder mig. 

Katrine har en god følelse med sine kursisters behov, og sikrer sig fra gang til gang, at træningen gavner mere end den belaster yderligere. 

Gennem 10 ugers træning med Katrine har jeg fået mærkbare forbedringer af min nakke og skulder” 

Jesper Skriver

Nakke-Hovedpine holdet ledes af aut. fysioterapeut Katrine Brorsbøl

Instruktør

Nakke & hovedpine holdet hos Aarhus Rygklinik er altid ledet af en aut. fysioterapeut med mange års erfaring i træning til disse områder. 

Vi har maks 8 deltagere på hvert hold, så fysioterapeuten har mulighed for at individualisere træningen til alles behov. 

På holdet vil du møde kendte og nye øvelser, vi bruger forskelligt træningsudstyr og du vil få inspiration til aktive hjemmeøvelser. 

Send os en besked

Lider du har problemer fra nakken, hovedpine eller skuldrene, så kontakt os uforpligtende om dit problem.

Tlf. 86 22 22 10

Luk menu