Fysioterapeuter

Aarhus Rygklinik

Mathias Holmquist

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip.MDT

Certificeret klinikker v/ Danske Fysioterapeuter

Mathias Holmquist har været fysioterapeut i 12 år, hvor han har arbejdet med diagnostik og behandling af smerter fra kroppens led og muskler. 

Han har gennemført en 5 årig efteruddannelse indenfor det muskuloskeletale speciale fra Dundee University og klinisk træning fra St. Davids Sports and Spine Clinic i Austin, Texas. På den baggrund er han tildelt det højeste kompetenceniveau i McKenzie-metoden.

I 2018 anerkendte Danske Fysioterapeuters Specialiseringsråd ham som “Certificeret Kliniker”, som er branchens stempel på specialiseret viden og kliniske kompetencer. 

Ved siden af sit arbejde som fysioterapeut underviser Mathias på fysioterapiuddannelsen, står for Aarhus Rygkliniks kliniske undervisning og er engageret i efteruddannelsen af fysioterapeuter i de faglige selskaber under Danske Fysioterapeuter. 

Lene Skytte

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip. MDT

Specialist i muskuloskeletal fysioterapi

Lenes Skyttes primære fokus har gennem de sidste 20 år været på optimering af diagnostik og håndtering af problemer i rygsøjlen, f.eks. diskusprolaps.
 
Hendes kliniske arbejde med ryggen har ført til at Danske Fysioterapeuter tildelte hende titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi.
 
Udover sit arbejde med patienter har Lene Skytte siden 1995 undervist på videreuddannelse for danske fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i McKenzie-metoden, diagnostik og behandling af rygsøjleproblematikker.
 
Forskningsmæssigt har Lene deltaget i adskillige studier af ryggen og selv været den primære forsker af et studie til afklaring af diskusprolaps patienters prognoser på Århus Universitets hospital.
Hendes arbejde på rygområdet blev i 1999 anerkendt af manuelle læger og fysioterapeuter i Skandinavien, da hun fik tildelt ”Nordic Spine Award”. 

Mette John

Aut. Fysioterapeut

Cert. McKenzie-Metoden

Klassisk kinesisk akupunktør

EREPS 4 personlig træner

Mette har mere end 25 års erfaring med klassificering af smerteproblematikker, og har ligeledes gennem hele hendes karriere arbejdet med genoptræning efter skader og operationer. 

Mette har en aktiv tilgang og forsøger at finde den optimale løsning for den enkelte og dennes hverdag. Alting foregår i samråd med patienten. 

Mette har i over 10 år været tilknyttet VIA university Aarhus som klinisk vejleder.

Udover at arbejde på klinikken er Mette ansat i DBU som idrætsfysioterapeut for ungdomslandsholdene i pigefodbold. Mette er ydermere tilknyttet diverse Elite håndboldhold i og omkring Aarhus.