Fysioterapeuter

Aarhus Rygklinik

Mathias Holmquist

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip.MDT

Certificeret klinikker v/ Danske Fysioterapeuter

Mathias Holmquist har været fysioterapeut i 11 år, hvor han har arbejdet med diagnostik og behandling af smerter fra kroppens led og muskler. 

Han har gennemført en 5 årig efteruddannelse indenfor det muskuloskeletale speciale fra Dundee University og klinisk træning fra St. Davids Sports and Spine Clinic i Austin, Texas. På den baggrund er han tildelt det højeste kompetenceniveau i McKenzie-metoden.

I 2018 anerkendte Danske Fysioterapeuters Specialiseringsråd ham som “Certificeret Kliniker”, som er branchens stempel på specialiseret viden og kompetencer. 

Ved siden af sit arbejde som fysioterapeut underviser Mathias på fysioterapiuddannelsen, står for Aarhus Rygkliniks kliniske undervisning og er formand for et fagligt selskab i Danske Fysioterapeuter. 

Lene Skytte

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip. MDT

Specialist i muskuloskeletal fysioterapi

Lenes Skyttes primære fokus har gennem de sidste 20 år været på optimering af diagnostik og håndtering af problemer i rygsøjlen, f.eks. diskusprolaps.
 
Hendes kliniske arbejde med ryggen har ført til at Danske Fysioterapeuter tildelte hende titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi.
 
Udover sit arbejde med patienter har Lene Skytte siden 1995 undervist på videreuddannelse for danske fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i McKenzie-metoden, diagnostik og behandling af rygsøjleproblematikker.
 
Forskningsmæssigt har Lene deltaget i adskillige studier af ryggen og selv været den primære forsker af et studie til afklaring af diskusprolaps patienters prognoser på Århus Universitets hospital.
Hendes arbejde på rygområdet blev i 1999 anerkendt af manuelle læger og fysioterapeuter i Skandinavien, da hun fik tildelt ”Nordic Spine Award”. 

Jakob Leth Matthiesen

Aut. Fysioterapeut

Kandidatgrad i Muskuloskeletal Fysioterapi fra Aalborg Universitet

Cert. McKenzie-Metoden

Jakob har ud over sin uddannelse som fysioterapeut en kandidatgrad i muskuloskeletal fysioterapi fra Aalborg Universitet. Det gør, at han er uddannet på højeste niveau til at udrede og behandle problemer og smerter fra kroppens led, muskler, sener og knogler. I tillæg til kandidatgraden er Jakob certificeret indenfor Mckenzie-metoden

På den baggrund vil Jakob være i stand til at håndtere problemstillinger, der er komplekse og uforudsigelige og vil kunne vælge konkrete løsningsforslag på baggrund af analyse og viden fra praksis og forskning. Han er opdateret på den nyeste forskningsbaserede viden inden for fysioterapi, diagnostik og træning, således at du som patient kan modtage den rette rådgivning, undersøgelse og behandling.

Du kan forvente en grundig undersøgelse efterfulgt af rådgivning, opfølgning, behandling og træning. Behandlingen tager udgangspunkt i gældende viden og nationale kliniske retningslinjer på området.

.