fbpx

Fysioterapeuter

Aarhus Rygklinik

Mathias Holmquist

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip.MDT

Certificeret klinikker v/ Danske Fysioterapeuter

Mathias Holmquist har været fysioterapeut i 10 år, hvor han har arbejdet med diagnostik og behandling af smerter fra kroppens led og muskler. 

Han har gennemført en 5 årig efteruddannelse indenfor det muskuloskeletale speciale fra bl.a. Dundee University og klinisk træning fra St. Davids Sports and Spine Clinic i Austin, Texas. På den baggrund er han tildelt det højeste kompetenceniveau i McKenzie-metoden.

I 2018 anerkendte Danske Fysioterapeuters Specialiseringsråd ham som “Certificeret Kliniker”, som er branchens stempel på specialiseret viden og kompetencer. 

Ved siden af sit arbejde som fysioterapeut underviser Mathias på fysioterapiuddannelsen, fungerer som censor, og sidder i Danske Fysioterapeuters Hovedbestyrelse. 

 

Lene Skytte

Aut. Fysioterapeut, Rygspecialist

Højeste kompetenceniveau i Mckenzie-metoden, Dip. MDT

Specialist i muskuloskeletal fysioterapi

Lenes Skyttes primære fokus har gennem de sidste 20 år været på optimering af diagnostik og håndtering af problemer i rygsøjlen, f.eks. diskusprolaps.
 
Hendes kliniske arbejde med ryggen har ført til at Danske Fysioterapeuter tildelte hende titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi.
 
Udover sit arbejde med patienter har Lene Skytte siden 1995 undervist på videreuddannelse for danske fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i McKenzie-metoden, diagnostik og behandling af rygsøjleproblematikker.
 
Forskningsmæssigt har Lene deltaget i adskillige studier af ryggen og selv været den primære forsker af et studie til afklaring af diskusprolaps patienters prognoser på Århus Universitets hospital.
Hendes arbejde på rygområdet blev i 1999 anerkendt af manuelle læger og fysioterapeuter i Skandinavien, da hun fik tildelt ”Nordic Spine Award”. 

Katrine Brorsbøl

Aut. Fysioterapeut

Speciale i Genoptræning

Holdtræning

Katrine Brorsbøl tager sig af flere af klinikkens hold indenfor bl.a. Nakke & Hovedpine. Hendes træningsfilosofi har fokus på at tilpasse niveau og øvelser til den enkelte. Katrine forsøger at udfordre deltagerne, så de opdager hvilke ressourcer de og deres kroppe har. Hun har stor fokus på progressionen/udviklingen hos deltagerne/ deres problematik, og evaluerer sammen med dem i løbet af træningerne for på den måde at finde frem til hvad der virker for dem og hvad de skal holde igen med.
Hendes fokus er at hjælpe deltagerne til at kunne hjælpe sig selv og hvad de kan gøre, hvis de oplever smerterne i hverdagen.

Katrine er lige nu på barsel

Luk menu