Har du en Sundhedsforsikring?

Aarhus Rygklinik samarbejder med en lang række sundhedsforsikringer, og det er ofte muligt at få hele eller dele af behandlingen dækket. Vær opmærksom på, at du ofte selv skal ligge pengene ud, og får dem refunderet af din sundhedsforsikring efter policens retningslinjer. 

Afbud

Skulle du være forhindret i at komme til konsultation, bedes du melde afbud senest 24 timer før. 

Afbud sker til tlf. 86 22 22 10 eller mail: info@fysioegaa.dk

Ved for sent afbud eller manglende fremmøde opkræves samme pris som behandlingen.

Udvidet
1. Konsultation

Du har mulighed for at udvide første konsultationen med mere tid, hvis du finder det nødvendigt. Dette er ofte relevant, hvis du har haft dit problem længe (>6 mdr.).

649 kr. - Danmarkstilskud 133 kr.

1. Konsultation

Første konsultation består af grundig snak om dit problem, en fysisk undersøgelse og test af kroppens led, muskler og smerter. Det giver os en plan for dit problem. Vi prioriterer et højt informationsniveau i hver konsultation.

499 kr. - Danmarkstilskud 133 kr.

Opfølgninger

Vi følger op på dit problem og behandlingsplan, så du får det optimale forløb af behandling, information og øvelsesvejledning.

299 kr. - Danmarkstilskud 88 kr.

Massage

Vi tilbyder fysiurgisk massage ved en fysioterapeut med mere en 10 års erfaring indenfor manuel behandling. Godt imod f.eks. muskelspændinger, hovedpine eller rent velvære.

249 kr. - 25 min. v. fysioterapeut

Holdtræning

Vi tilbyder specialiseret holdtræning indenfor ryg - nakke og hovedpine. Godt for dig som vil i gang med en træningsindsats mod smerter.
8 x superviseret træning:

998 kr. - Danmarkstilskud 472 kr.

Akupunktur

Vi tilbyder akupunktur som en del af smertebehandling, afspænding af muskler eller mod rygestop.

349 kr. (Inkl. nåle)

Tele Konsultation

Hvis du ikke har mulighed for fysisk på klinikken kan en telekonsultation være en fleksibel mulighed. Vi kan konsultere hinanden over telefonen, skype eller anden videokonference.

Pr. 10 min. 125 kr.

Luk menu