Genoptræning

Fysioterapeutisk genoptræning i Aarhus C.

Effektiv genoptræning

Fysioterapeuterne på Aarhus Rygklinik står klar til at hjælpe dig med et professionelt genoptræningsforløb efter skade, operationer eller sygdom. 

Vi vil hjælpe dig med at genvinde kroppens styrke, smidighed og funktion vha. de rette træningsøvelser og vejledning.

Aahus Rygklinik’s behandlere har mere end 10 års erfaring med genoptræningsforløb som fast samarbejdspartner med Aarhus Kommune. 

På Aarhus Rygklinik har vi tilknyttet 1000 m2 med moderne genoptræningsudstyr, og det er også muligt at få en genoptræningsplan, som du kan lave hjemme.    

Vi lever af tilfredse kunder

Genoptræning ved Aarhus Rygklinik

1000 m2 moderne træningsfaciliteter

Aarhus Rygklinik har indgået samarbejde med Fit&Sund, og vi kan derfor tilbyde profesionelle rammer med det nyeste udstyr til genoptræning.

Træningsfaciliteter

Træningsfaciliteterne giver dig effektive redskaber til genoptræning som kan være svært at opnå derhjemme. På den måde kan vi løfte dit fysiske niveau op til de fysiske udfordringer, dit job eller sport kræver uanset om du vil tilbage til din dagligdag eller dyrke elitesport. 

genoptræningen er skrædersyet til dig

Din fysioterapeut vil planlægge og instruere dig i det specifikke træningsprogram, indtil du føler dig sikker i øvelserne. Dernæst vil du kunne træne uden direkte supervision, men du vil løbende have konsultationer med din fysioterapeut for evaluering af din fremgang og optimal tilpasning af øvelserne.

Genoptræning i eget hjem

Fleksibilitet i din genoptræning

Fysioterapeuten kan planlægge din genoptræning, så den kan foregå i dit hjems trygge rammer.

Vi følger løbende op

Vi vil med udgangspunkt i din nuværende situation tilrettelægge og instruere dig i et træningsprogram. Du kommer til kontrol hos os med 1-2 ugers mellemrum, hvor dit træningsprogram tilpasses, indtil du har opnået dit normale funktionsniveau. 

Træningsudstyr til hjemmet

I forbindelse med hjemmetræning kan du blive bedt om at anskaffe dig træningselastikker, træningsbold eller andet udstyr for at få mest muligt udbytte af dine øvelser. Aarhus Rygklinik kan hjælpe dig med dette.

Genoptræning i kombination

Kombiner hvor du genoptræner

Du har mulighed for at kombinere rammerne for din genoptræning imellem eget hjem og vores genoptræningsfaciliteter. 

Ved startsamtalen vil du sammen med fysioterapeuten finde ud af hvad der vil være mest optimalt for dig. 

Kombination giver fleksibilitet

Kombinationen af genoptræningsrammer er ofte fordelagtigt, hvis hverdagen gør det svært at komme regelmæssig afsted til vores genoptræningscenter. 

Regelmæssig træning er vigtig for succes

Succesen af genoptræning afhænger ofte af at træningen kan gøres regelmæssigt. Derfor giver vi ofte øvelser og gode råd du kan gøre brug af i eget hjem nu og til fremtiden. 

Kommunal genoptræning er gratis!