fbpx

Genoptræning

Få et trygt og effektivt forløb med vores fysioterapeut.

Genoptræning

Det kan være hårdt for kroppen at få en skade, komme igennem en operation eller et længerevarende sygdomsforløb. Kroppen har efterfølgende brug for genoptræning for at genvinde dens styrke og smidighed til dagligdag eller sport igen. 

Aarhus Rygklinik har mere end 10 års erfaring med effektive genoptræningsforløb som fast samarbejdspartner med Aarhus Kommune.  

Hvilken genoptræning passer til dig?

Hos Aarhus Rygklinik tilpasser vi din genoptræning ift. din situation, og de rammer du helst vil genoptræne i.

Aarhus Rygklinik har indgået samarbejde med Fit&Sund, for at have det mest professionelle udstyr og rammer til genoptræning. Træningsfaciliteterne giver dig effektive redskaber til genoptræning som kan være svært at opnå derhjemme. På den måde kan vi løfte dit fysiske niveau op til de fysiske udfordringer, dit job eller sport kræver uanset om du vil tilbage til din dagligdag eller dyrke elitesport. 

Din fysioterapeut vil planlægge og instruere dig i det specifikke træningsprogram, indtil du føler dig sikker i øvelserne. Dernæst vil du kunne træne uden direkte instruktion, men du vil løbende have konsultationer med din fysioterapeut for evaluering af din fremgang og optimal tilpasning af øvelserne.

Vi kan planlægge din genoptræning, så den kan foregå i de trygge rammer i eget hjem. Fysioterapeuten vil med udgangspunkt i din nuværende situation tilrettelægge og instruere dig i et træningsprogram. Du kommer til kontrol hos os med 1-2 ugers mellemrum, hvor dit træningsprogram tilpasses, indtil du har opnået dit normale funktionsniveau. 

I forbindelse med hjemmetræning kan du blive bedt om at anskaffe dig træningselastikker, træningsbold eller andet udstyr for at få mest muligt udbytte af dine øvelser. Århus Rygklinik kan hjælpe dig med dette.

Det er muligt at kombinere rammerne for din genoptræning imellem eget hjem og vores genoptræningsfaciliteter. Ved startsamtalen vil du sammen med fysioterapeuten finde ud af hvad der vil være mest optimalt for dig. 

Kombinationen af genoptræningsrammer er ofte fordelagtigt, hvis hverdagen gør det svært at komme regelmæssig afsted til vores genoptræningscenter. 

Aarhus Rygklinik tilbyder hver torsdag ryghold i centrum af Århus. Vi har parkering lige ved klinikken

Kommunal genoptræning

Jesper Skriver
Jesper SkriverGenoptræning nakke og skulder
Læs mere
"Af både Katrine og Mathias blev jeg fra begyndelsen mødt med professionalisme og en indlevelse i de udfordringer, som mine nakke og skulderproblemer volder mig.  Katrine har en god følelse med sine kursisters behov, og sikrer sig fra gang til gang, at træningen gavner mere end den belaster yderligere.  Gennem 10 ugers træning med Katrine har jeg fået mærkbare forbedringer af min nakke og skulder” 
Luk menu