Ønsker du at være samarbejdspartner med Aarhus Rygklinik?

Samarbejdspartnere

Århus Rygklinik samarbejder med firmaer og organisationer mhp. at tilbyde medarbejdere akut kvalificeret fysioterapi ved smerter fra muskler eller led. 

Vi hjælper med at holde sygemeldinger på et minimum og kan individualisere dit firmas behov uanset om du søger en massageordning, forebyggende træning eller akut fysioterapibehandling. 

Herunder finder eksempler på vores nuværende samarbejdspartnere til Aarhus Rygklinik og en kort forklaring på samarbejdet. 

Fit&Sund Aarhus C.

Aarhus Rygklinik indgår som en naturlig del af Fit&Sunds sundhedsafdeling Fit&Sund Fysioterapi. Vi står for alt fysioterapeutisk arbejde i sundhedshuset, og benytter os af Fit&Sunds moderne træningsfaciliteter. 

Styrelsen for Patientsikkerhed

Som autoriseret fysioterapiklinik lever Aarhus Rygklinik op til alle krav fra Styrelsen for patientsikkerhed.

Dansk Selskab for Fysioterapi

Aarhus Rygklinik´s fysioterapeuter er alle certificeret klinikkere ved Specialiseringsrådet under Dansk Selskab for Fysioterapi. Specialiseringsordningen er branchens blåstempling af ekstra viden og kompetencer indenfor et speciale. 

Danske Fysioterapeuter

Aarhus Rygklinik er medlem af Danske Fysioterapeuter, og vi støtter op om ordnede løn og arbejdsforhold for alle fysioterapeuter.