fbpx

Vores ydelser

Aarhus Rygklinik er en Fysioterapeutisk Specialistklinik. Vores mission er at være en kompetent sundhedspartner for dig som borger, sportsklub eller firma, og hjælpe dig, så du kan leve et aktiv og smertefrit liv i bevægelse.  

Vores fysioterapeuter er eksperter i bevægeapparatet, og vi er trænet i, hvad der sker med den, når vi f.eks. bliver syge, ældre, eller får en skader. På den baggrund kan vi kompetent genoptræne dig, afhjælpe smerter og andre begrænsninger du må have i kroppen. Du er også altid velkommen til at bruge os som en second opinion.

Som en del af et fuldt behandlingsforløb tilbyder vi ligeledes fokus på forebyggelse og performance optimering. 

Herunder har vi samlet en oversigt over vores ydelser, hvor linket fører til en uddybende beskrivelse af hver enkelt ydelse.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe for en mundtlig uddybning. Vi ser frem til at høre fra dig.  

Referencer

Efter at have pådraget en arbejdsskade i ryggen og lænden. Er jeg så glad for den behandling jeg har modtaget ved Aarhus rygklinik. 

Det har resulteret i, at jeg har fået færre smerter og kan sove bedre om natten. Derfor kan jeg igen fungere i en normal hverdag med minimum af gener, og mere energi.

Thorbjørn Jensen

Efter flere episoder med nakkesmerter opsøgte jeg Aarhus Rygklinik. Her har jeg fået en yderst professionel behandling, hvor de tog sig god tid til mig og mit problem. 

I dag har jeg fået redskaber, som jeg kan bruge fremover. Derfor vil jeg varmt anbefale Aarhus Rygklinik til alle. 

Pernille kofod

Luk menu