fbpx

Lungehold

Få effektiv lungetræning ved vores fysioterapeut

LungeTræning i Århus

Lider du af KOL eller anden lungesygdom, og har svært ved at få trænet i dagligdagen, så vil lungeholdet være noget for dig

Fysioterapeuterne fra Aarhus Rygklinik har i samarbejde med lungeforeningen udviklet et effektivt træningsforløb til dig, som har luftmangel i hverdagen. På lungeholdet træner vi sammen 2 x ugen både kondition, styrke og åndedrætsøvelser i et fællesskab præget af smil på læben og sved på panden. Lungeholdet er for alle niveauer, hvor fysioterapeuten tilpasser øvelserne til dig. 

Man kan med fordel booke en 1. konsultation inden opstart af lungeholdet, hvor vi kan teste dit udgangspunkt og finde de bedste øvelser for dig. 


Tilmeld dig her

Udfyld dine oplysninger for at tilmelde dig lungeholdet eller en gratis uforpligtigende prøvetime.

Pris

300 kr. / mdr. 

2 x superviseret træning om ugen. 

Mandag kl. 11.00 og torsdag kl. 13.00

Vi tilbyder inspirerende lungetræning sammen med andre i samme situation. Lungeholdet er et samarbejdet med lungeforeningen om at lave professionel lungetræning til en overkommelig pris.
Aut. Fysioterapeut Mathias Holmquist

Fysioterapeutisk Træning

Lungeholdet hos Aarhus Rygklinik er udviklet i samarbejde med lungeforeningen, for at give dig optimal træning af lunger og muskler. 

Holdet er leddet af aut. Fysioterapeut Mathias Holmquist, som vil arrangere 2 x ugentligt træning for dig i professionelle rammer. 

Vi anbefaler, at tage en individuel tid inden start på holdet, så dit fysiske udgangspunkt kan testes. Det giver mulighed for at vores fysioterapeut kan tilpasse øvelser til netop dit niveau. 

Moderne træningsfaciliteter

Lungeholdet foregår ved Fit&Sund Aarhus C., som vil sikre dig optimale rammer for træningen. 

Vi arbejder sammen i holdsalen, og individuelt i styrke- og konditionsmaskiner. Fysioterapeuten vil guide dig sikkert igennem træningen. 

Er du i bil har vi gratis parkering lige til døren og flere busforbindelser få hundrede meter fra klinikken. 

Lungehold

FÅ EN GRATIS

PRØVETIME

PRAKTISK INFO

Adresse

Karupvej 2C. 

8000 Aarhus C.

Åbningstider

MAN-FRE 08:00 – 19.00

LØR-SØN Efter aftale

Luk menu