Ryghold

8 x superviseret træning
998 kr.
Tilskud Danmark 472 kr.

Ryghold er for dig som ønsker at stabilisere og styrke din ryg for at komme dine rygsmerter til livs. Rygholdet hos Aarhus rygklinik kan også bruges forebyggende hvor træning bliver medicin for at holde smerterne væk.
Et ryghold hvor der er plads til alle niveauer

Ryghold I Århus

Søger du et ryghold i Århus, så kan Aarhus Rygklinik hjælpe med professionelle ryghold superviseret af en fysioterapeut. 

Et forløb med ryghold vil give din ryg et “boost” på styrke, stabilitet og smidighed, hvor fysioterapeuten vil guide dig igennem alsidige rygøvelser målrettet dit problem.  

Holdet kan bruges både som forebyggelse af rygproblemer og som en del af en genoptræningsproces ud af rygsmerter. 

Har du et udiagnosticeret rygproblem eller er i tvivl om hvad din ryg kan tåle af belastning, så anbefaler vi, at du får en rygundersøgelse inden opstart på holdet – læs mere her

"Motion er medicin"

På Århus Rygklinik´s ryghold udnytter vi, at vores bevægeapparat er skabt til bevægelse. Ved at få regelmæssig træning af ryggen, sikrer vi at din ryg får den styrke og smidighed din hverdag kræver. 

På rygholdet vil du lære nye øvelser, som du kan bruge forebyggende til rygsmerter

Efter hvert ryghold er der mulighed for at snakke med fysioterapeuten om din situation.

Du kan få superviseret rygtræning hos Århus Rygklinik hver uge, hvor en fysioterapeut vil hjælpe dig med at få trænet din ryg godt op. Der er plads til alle niveauer og vi tager udgangspunkt i dit individuelle problem
Rygholdet giver dig et løft på styrke, smidighed og funktion

Hvad siger deltagerne om Rygholdet

Efter at have pådraget en arbejdsskade i ryggen og lænden. Er jeg så glad for den behandling jeg har modtaget ved Aarhus rygklinik. 

Det har resulteret i, at jeg har fået færre smerter og kan sove bedre om natten. Derfor kan jeg igen fungere i en normal hverdag med minimum af gener, og mere energi.

Thorbjørn Jensen

Som en del af behandlingen til mit rygproblem, blev jeg tilknyttet Rygholdet. Det gav mig en tryghed til at komme i gang med at træne min ryg igen.

Jeg fik ny inspiration til min rygtræning og i dag er det blevet en central del til at jeg har det godt i ryggen. Derfor vil jeg gerne anbefale Århus Rygklinik´s ryghold. 

Pernille kofod

Aarhus Rygklinik tilbyder hver torsdag ryghold i centrum af Århus. Vi har parkering lige ved klinikken
Rygholdet er altid ledet af en aut. fysioterapeut med efteruddannelse i rygproblemer

Rygspecialist
som instruktør

Rygholdene på Aarhus Rygklinik er altid ledet af en aut. fysioterapeut med mange års efteruddannelse i rygproblemer og træning. 

Vi har maks 8 deltagere på hvert ryghold, så fysioterapeuten altid har mulighed for at individualisere rygtræningen til dine behov. 

Send os en besked

Kontakt os uforpligtende hvis du vil vide mere om rygholdet eller har spørgsmål i relation til dine smerter.

Tlf. 86 22 22 10

Luk menu