fbpx

Ryghold

8 x superviseret træning 998 kr.
Tilskud Danmark 472 kr.

Ryghold er for dig som ønsker at stabilisere og styrke din ryg for at komme dine rygsmerter til livs. Rygholdet hos Aarhus rygklinik kan også bruges forebyggende hvor træning bliver medicin for at holde smerterne væk.
Et ryghold hvor der er plads til alle niveauer

Ryghold I Århus

Rygholdet hos Aarhus Rygklinik er for dig som ønsker at træne ryggen stærk, smidig og smertefri. Rygtræningen planlægges og superviseres af aut. fysioterapeut Katrine Brorsbøl, som har mange års erfaring i træning til ryggen.

Hun vil guide dig gennem alsidige og inspirende øvelser til netop dit niveau.

Har du et udiagnosticerede rygsmerter eller er du i tvivl om hvad din ryg tåler af belastning, så anbefaler vi, at vores fysioterapeuter undersøger dig inden holdstart.   

Gratis prøvetime

Ønsker du at afprøve rygholdet, så giver vi en gratis prøvetime. Skriv til os via formularen eller ring på tlf. 86 22 22 10

"Motion som medicin"

På Rygholdet udnytter vi, at vores bevægeapparat er skabt til bevægelse. Ved at få regelmæssig træning af ryggen, sikrer du at ryggens muskler og led har styrke og smidighed til hverdags strabadser. 

På rygholdet vil du lære nye øvelser, som du også kan bruge forebyggende.

Efter hvert ryghold er der mulighed for at snakke med fysioterapeuten om din situation.

Du kan få superviseret rygtræning hos Århus Rygklinik hver uge, hvor en fysioterapeut vil hjælpe dig med at få trænet din ryg godt op. Der er plads til alle niveauer og vi tager udgangspunkt i dit individuelle problem
Rygholdet giver dig et løft på styrke, smidighed og funktion

Hvad siger deltagerne?

Efter at have pådraget en arbejdsskade i ryggen og lænden. Er jeg så glad for den behandling jeg har modtaget ved Aarhus rygklinik. 

Det har resulteret i, at jeg har fået færre smerter og kan sove bedre om natten. Derfor kan jeg igen fungere i en normal hverdag med minimum af gener, og mere energi.

Thorbjørn Jensen

Som en del af behandlingen til mit rygproblem, blev jeg tilknyttet Rygholdet. Det gav mig en tryghed til at komme i gang med at træne min ryg igen.

Jeg fik ny inspiration til min rygtræning og i dag er det blevet en central del til at jeg har det godt i ryggen. Derfor vil jeg gerne anbefale Århus Rygklinik´s ryghold. 

Pernille kofod

Træn dig ud af rygsmerter med autoriseret fysioterapeut Katrine Brorsbøl.
Rygholdet er superviseret af aut. fysioterapeut Katrine Brorsbøl

instruktør

Rygholdet er altid ledet af en aut. fysioterapeut med erfaring i hensigtsmæssig rygtræning. 

Vi har maks 8 deltagere på hvert ryghold, så fysioterapeuten altid har mulighed for at individualisere rygtræningen til dine behov. 

Luk menu